Strak schilderwerk Rotterdam

Schilder Rotterdam? Kies voor Latex spuiten

Woon je in de regio Rotterdam en wil je een goedkope, snelle en streeploze manier om je wanden en plafonds te laten schilderen? Ga dan naar Wandenplafondspuiten.

Covid-safe: Wandenplafondspuiten werkt volgens de laatste coronaregels. De schilders houden netjes afstand en blijven thuis bij klachten.

Wat is latex spuiten

Latex spuiten is de nieuwste en meest efficiënte manier van het verven van wanden en plafonds. In plaats van het uitrollen van latex zal er gebruik worden gemaakt van een verfspuit.

Om het latex verfspuiten mogelijk te maken wordt eerst alles goed afgeplakt waar geen verf op mag komen. Daarna gaat de schilder aan de slag, het spuiten zelf gaat een stuk sneller dan verven met een latex roller. Na het spuiten moeten nog alle afplakmaterialen verwijderd worden en klaar.

De voordelen van latex spuiten

De drie grootste voordelen van wanden en plafonds spuiten zijn de snelheid, prijs en het streeploze resultaat.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het spuiten van latex een stuk sneller dan het rollen ervan. Alleen het voorbereiden en nawerk kost iets meer tijd dan bij het traditionele rollen. Maar waar latex rollen van een complete woning zomaar een week in beslag kan nemen, is het spuiten in een paar dagen gedaan. Omdat het zoveel sneller is om latex te spuiten ben je ook minder personeelskosten kwijt, kortom het is goedkoper.

Geen lelijke strepen

Wie zelf wel eens met een latex roller aan de slag is geweest zal het wel herkennen, strepen en lelijke banen. Zeker als je geen professionele schilder bent is het moeilijk om te voorkomen dat je strepen en banen krijgt. Als je wanden en plafonds laat spuiten door een professionele schilder uit Rotterdam zul je hier geen last van hebben.

Voor- en nadelen op een rijtje

We zetten hier de voordelen en nadelen van latex spuiten nog even voor je op een rijtje:

Nadelen

  • Veel afplakken voordat je aan de slag kunt
  • Er komt spuitnevel vrij waarvoor je jezelf goed moet beschermen
  • Na het spuiten moet je de ruimtes goed schoonmaken

Voordelen

  • Latex spuiten is goedkoper dan latex rollen
  • Geen lelijke ongewenste structuur of patroon op je muur of plafond
  • Geen strepen of banen
  • Latex spuiten is sneller dan rollen

De beste schilder voor latex spuiten

Wil je jouw wanden en plafonds laten spuiten door een professionele schilder in de regio Rotterdam? Neem dan nu contact op met Wandenplafondspuiten. Wij kunnen jou advies geven en een passende prijsofferte maken voor goed en efficiënt wanden en plafonds spuiten.

Scroll naar top